Γιώργος Μπρούλιας

Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και
Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ ΑΑΕ ΟΤΑ)

Ο κύριος Γεώργιος Μπρούλιας είναι Οικονομολόγος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Από το 2006 έχει ενεργό δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Διαμερισματικός Σύμβουλος του 4ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων ενώ από το 2008 διατέλεσε αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο αυτού. Στις εκλογές του 2010 επανεκλέχτηκε ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Από τον Σεπτέμβριο 2011 είναι Εκλεγμένο Μέλος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Επιπρόσθετα είναι Μέλος του Δ.Σ στην Πληροφόρηση Επιμόρφωση Τοπική Ανάπτυξη (ΠΕΤΑ).

Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από το 2007 της εταιρείας παροχής υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων All About Business Ltd, με έμφαση στην ανάπτυξη μελετών επανασχεδίασης επιχειρηματικών διεργασιών  και τη σύνταξη επενδυτικών σχεδίων για συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα εθνικού και ευρωπαϊκού επιπέδου.

Από το 2002 έως το 2008 εργάστηκε ως Σύμβουλος Υποστήριξης σε προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης με αντικείμενο την εκπαίδευση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Νέες Τεχνολογίες, ενώ έχει εργαστεί και ως διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με ειδίκευση Logistics από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Από το 2003 διατελεί γενικός γραμματέας του Επιστημονικού Συλλόγου Hellenic Logistics Association.

LIFE 09 ENV/GR/297

Project co-funded by LIFE+, the EU financial instrument for the environment

Εγγραφή στο συνέδριο

Κατεβάστε από εδώ τη φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο, συμπληρώστε τη και στείλτε τη με email στο:

konmoust@central.ntua.gr

Φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο (δεξί κλικ, Αποθήκευση ως)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή iCal από εδώ για smartphones.

Επιλογή γλώσσας

Carbontour website