Γιώργος Νικ. Μισετζής

Γεννηθείς το 1960 έχει κάνει σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων στο Λονδίνο (1978) Ηταν εκδότης της Κυριακάτικης τοπ. εφημερίδας Σύγχρονος Λόγος 1995 -2010 και είναι αντιπρόσωπος της οικονομικής εφημερίδας Κέρδος από το 1986. 
Έμπορος υαλικών και αντιπρόσωπος του οίκου Α
lessi στη Χίο από το 1983, συνιδιοκτήτης του Studio Kosta Boda στη Χίο από το 1994 έως το 2006. Για 16 χρόνια δ/ντης ιδρυτής του υποκ/τος της ασφ. εταιρίας Ιnteramerican στη Χίο 1982-1998. 
Ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Χιακής Φιλοξενίας και γεν. γραμματέας της ένωσης ξενοδόχων Χίου. 
Είναι ενεργός πολίτης της Χιακής κοινωνίας, μέλος του Φιλοτεχνικού Ομίλου, της εθελοντικής ομάδας για το Κάστρο της Χίου και παλιός πρόσκοπος μέχρι το βαθμό του αρχηγού συστήματος (1982). Διετέλεσε γεν. γραμματέας του συνεδρίου αυτοφυών ορχιδεών Ο
phrys 2005, κατιρτησμένος στον πεζοπορικό τουρισμό (2 πτυχία Κ.Ε.Κ.) πολύ έμπειρος στην παρατήρηση της φύσης, ταχινόμος αυτοφυών ορχιδεών και αγιάτρευτα εριτέχνης φωτογράφος. 
Του έχει απονεμηθεί τιμητική διάκριση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τις υπηρεσίες του στην επιτροπή σύνδεσης Πανεπιστημίου Επιχειρήσεων (1987-1994) και από το Επιμελητήριο Χίου για τη συνεισφορά του στο πρώτο συνέδριο νησιωτικών επιμελητηρίων της Ευρώπης το 1992.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Α. Μενδώνη που κατάγεται από τα Αυγώνυμα και γεννήθηκε στην Αμερική και έχουν δύο παιδιά και εργάζονται όλοι στην οικογενειακή επιχείρηση.

LIFE 09 ENV/GR/297

Project co-funded by LIFE+, the EU financial instrument for the environment

Εγγραφή στο συνέδριο

Κατεβάστε από εδώ τη φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο, συμπληρώστε τη και στείλτε τη με email στο:

konmoust@central.ntua.gr

Φόρμα συμμετοχής στο συνέδριο (δεξί κλικ, Αποθήκευση ως)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή iCal από εδώ για smartphones.

Επιλογή γλώσσας

Carbontour website